Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Thu Mar 20, 2014 5:57 pm

Hi All,

This is neto from Brazil

How are you?

One quick question regarding the beta 1.5.10b1. The beta is not re-connecting to Yahoo after my laptop goes to sleep. I need manually to select available to connect again.

Please any idea how to fix it?

Thank you,

neto

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Thu Mar 20, 2014 8:16 pm

Hi All,

This is neto from Brazil

How are you?

After to wake up my Mac, the status of my account on Adium (Yahoo Messenger) is Network Offline. But I can access internet.

My status is OFFLINE but if I change manually to Available - it works.

Could someone help me to identify how to make it be Available automatically after to wake up?

Thank you,

neto

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Thu Mar 20, 2014 8:24 pm

Hi All,

This is neto from Brazil

How are you?

Attached the log after to wake up:

Code: Select all

16:22:06: ***** System sleeping...
16:22:06: <ESPurpleYahooAccount:2729770 1>:netofrombrazil (and possibly others) is still online
16:22:06: Setting 1571e0 disabled and offline (offline)...
16:22:06: (Libpurple: account) Disconnecting account netofrombrazil (0x6080001571e0)
16:22:06: (Libpurple: connection) Disconnecting connection 0x6000000b9440
16:22:06: (Libpurple: connection) Deactivating keepalive.
16:22:06: Disconnected: gc=b9440
16:22:06: <ESPurpleYahooAccount:2729770 1>:netofrombrazil: Telling the core we disconnected
16:22:07: -[AIContactObserverManager endListObjectNotificationsDelaysImmediately]:144:
16:22:07: <ESPurpleYahooAccount:2729770 1>:netofrombrazil: Disconnected; should be online? Yes; lastDisconnectionError (null)
16:22:08: (Libpurple: connection) Destroying connection 0x6000000b9440
16:22:08: -[AIAutomaticStatus notificationHandler:]:254: Screenlock (start) detected.
16:22:12: (Libpurple: util) Writing file accounts.xml to directory /Users/neto/Library/Application Support/Adium 2.0/Users/Default/libpurple
16:22:12: (Libpurple: util) Writing file /Users/neto/Library/Application Support/Adium 2.0/Users/Default/libpurple/accounts.xml
16:22:13: (Libpurple: util) Writing file blist.xml to directory /Users/neto/Library/Application Support/Adium 2.0/Users/Default/libpurple
16:22:13: (Libpurple: util) Writing file /Users/neto/Library/Application Support/Adium 2.0/Users/Default/libpurple/blist.xml
16:22:15: ***** System did wake...
16:22:20: -[AIAutomaticStatus notificationHandler:]:286: Screenlock (end) detected.

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Fri Mar 21, 2014 2:08 pm

Hi All,

This is neto from Brazil

How are you?

Could someone please help me with this issue?

I really appreciate any help.

Thank you,

neto

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Sun Mar 23, 2014 2:05 am

Could someone please help me here?

Please!

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Mon Mar 24, 2014 2:31 pm

Could someone please help me here?

Please!

@Robby?

netofrombrazil
Harmless
Posts: 19
Joined: Wed Mar 19, 2014 3:45 am

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby netofrombrazil » Thu Mar 27, 2014 1:38 pm

Could someone please help me here?

Please!

@Robby?

shmert
Harmless
Posts: 1
Joined: Tue Sep 09, 2014 10:50 pm

Re: Adium beta 1.5.10b1 - Not reconnecting after sleep

Postby shmert » Tue Sep 09, 2014 10:52 pm

I'm seeing the same behavior here, I need to manually re-login to all accounts. A fix would be quite welcome!


Return to “Adium”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Majestic-12 [Bot]