Installed 1.3b9 - Adium no longer working

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
Stefanie
Harmless
Posts: 2
Joined: Mon Jul 21, 2008 2:26 pm

Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby Stefanie » Mon Jul 21, 2008 2:29 pm

Hello~

I installed v1.3b9 this morning. Afterward, Adium restarted. Since the restart, the application is showing as running in my dock and when I toggle between apps (with command+tab), but the icon is not showing up in my menu bar, and my contact list will not come up. Essentially, it is running but doing nothing. I have restarted my MBP and it is still not working.

How do I either fix this, or go to the previous version of the beta ?

Thanks !

User avatar
evands
Cocoaforge Admin
Posts: 3152
Joined: Thu Dec 02, 2004 10:55 pm
Location: Decatur, GA
Contact:

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby evands » Mon Jul 21, 2008 3:53 pm

Do you get any Console logging when Adium launches? run /Applications/Utilities/Console to check
The duck still burns.
--
My company: Saltatory Software. Check it out :)

sllapur
Harmless
Posts: 9
Joined: Mon Jul 21, 2008 7:26 am

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby sllapur » Mon Jul 21, 2008 4:18 pm

I just installed 1.3b9 and it is working fine.

Stefanie
Harmless
Posts: 2
Joined: Mon Jul 21, 2008 2:26 pm

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby Stefanie » Mon Jul 21, 2008 4:20 pm

Well... after posting, I found a download for 1.3b7 and replaced 9 with it. When I saw your reply, I re-downloaded b9 so that I could check and it seems to be working now. Perhaps my first update was faulty ?

I will reply to this message here if I have any other issues, but it seems to be okay so far.

Thank you for the reply !

sllapur
Harmless
Posts: 9
Joined: Mon Jul 21, 2008 7:26 am

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby sllapur » Mon Jul 21, 2008 4:35 pm

Yeah I had b7 installed previously, possibly the reason for your problem.

It shouldn't be, from what I understand...

User avatar
evands
Cocoaforge Admin
Posts: 3152
Joined: Thu Dec 02, 2004 10:55 pm
Location: Decatur, GA
Contact:

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby evands » Mon Jul 21, 2008 4:41 pm

You may have actually gotten 1.3b8 originally - as you can see at beta.adiumx.com, it was quckly pulled due to issues and replaced by 1.3b9 within the hour of its posting.
The duck still burns.

--

My company: Saltatory Software. Check it out :)

ahmettaha
Harmless
Posts: 15
Joined: Thu Nov 30, 2006 10:58 am

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Postby ahmettaha » Tue Jul 29, 2008 4:27 pm

I have the same problem. It looks like it's running, but there is no response. This is the console message
7/29/08 7:25:28 PM [0x0-0x198198].com.adiumX.adiumX[11894] ** (process:11894): CRITICAL **: purple_presence_set_status_active: assertion `status != NULL' failed


Return to “Adium”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users