Search found 9 matches

by sllapur
Sat Jun 11, 2011 6:17 am
Forum: Adium
Topic: ★ Adium Screenshot Thread ★
Replies: 671
Views: 561639

Re: ★ Adium Screenshot Thread

I sometimes have the G-force V-bar on and it sits right behind the contact list making it look very cool :bitchin:
by sllapur
Fri Aug 01, 2008 4:27 am
Forum: Adium
Topic: ★ Adium Screenshot Thread ★
Replies: 671
Views: 561639

Re: Adium Screenshot Thread

http://img98.imageshack.us/img98/6834/picture1bx7.jpg Please remember to follow the rules and list what is in your screenshot (this prevents having several post of people asking about stuff they see). I'm sorry about that. The screen-shot shows my customized Adium (with custom background image) whi...
by sllapur
Tue Jul 22, 2008 2:24 am
Forum: Adium
Topic: MSN custom emoticons and status messages not showing
Replies: 13
Views: 4669

Re: MSN custom emoticons and status messages not showing

I'm sorry I'm not sure what the instructions in the website you linked want me to do exactly, I'm not source-intelligent... This is the bug report: 19:20:58: (Libpurple: msn) /Users/evands/pidgin-for-adium/libpurple/protocols/msn_pecan/cmd/cmdproc.c:275:msn_cmdproc_process_cmd() begin 19:20:58: (Lib...
by sllapur
Tue Jul 22, 2008 1:10 am
Forum: Adium
Topic: MSN custom emoticons and status messages not showing
Replies: 13
Views: 4669

Re: MSN custom emoticons and status messages not showing

MSN Animated + Customs is the name of the Setting...
by sllapur
Mon Jul 21, 2008 8:37 pm
Forum: Adium
Topic: Beta problem
Replies: 9
Views: 4450

Re: Beta problem

I have had the latest beta (b9) running all day and I have not had a single issue. Sometimes it helps to erase all the Adium folders and files and then re-download whichever version you want to use... Clean up a bit, you know...
by sllapur
Mon Jul 21, 2008 4:35 pm
Forum: Adium
Topic: Installed 1.3b9 - Adium no longer working
Replies: 6
Views: 2943

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

Yeah I had b7 installed previously, possibly the reason for your problem.

It shouldn't be, from what I understand...
by sllapur
Mon Jul 21, 2008 4:18 pm
Forum: Adium
Topic: Installed 1.3b9 - Adium no longer working
Replies: 6
Views: 2943

Re: Installed 1.3b9 - Adium no longer working

I just installed 1.3b9 and it is working fine.
by sllapur
Mon Jul 21, 2008 7:28 am
Forum: Adium
Topic: MSN custom emoticons and status messages not showing
Replies: 13
Views: 4669

Re: MSN custom emoticons and status messages not showing

How about custom emoticons? They don't show up for me except in the form of "(something)"...

I'm using aduim 1.3b7. Is it supposed to support custom emoticons?

Go to advanced search